Logo
Pebble TV is de televisiezender waar kinderen met een gerust hart naar kunnen kijken, met of zonder papa en mama. Pebble TV is 100% Nederlandstalig, geweldloos en zendt 24 uur per dag uit, zonder reclame. Geniet van Pebble TV met leuke, leerzame, verantwoorde en grappige series en films voor alle kinderen vanaf 2 jaar!

Pebble TV brengt een mix van leuke en fantasierijke series zoals Bamboe Beren, Starstreet, Alfred J. Kwak, Boes, de sprookjes van Hans Christian Andersen in The Fairy Taler, Snorkels, Er was eens…..,  De Bremer Stadsmuzikanten, Bouli, Moomin, Professor Balthazar, Bassie & Adriaan, Vrouwtje Theelepel, Foofur, Ovide en z’n vriendjes, De Zusjes Mol en nog vééél meer.

Voor de allerkleinsten zendt Pebble TV een gezellig gepresenteerd kleuterprogramma uit, de PebbleBox, met grappige, korte en leerzame programma’s zoals Murkles & Purkles, Dip & Dap, Boom & Reds, Anton en Waterspin Wonderspin.

Kijk iedere woensdag- en zondagmiddag naar Film Matinee, met leuke jeugdspeelfilms zoals de Leeuw van Oz, Car’s Life 2, Marco Macaco, Winnetou, Tugger, Harley´s Hill, Sinbad, Alibaba, Pinokkio, Sneeuwwitje Lang en gelukkig, The Wild Stallion en nog vééél meer.

Vanaf 8 uur ’s avonds zijn er spannende jeugdseries zoals Ocean Girl, Mowgli - The New Adventures of the Jungle Book, The Legend of William Tell en Enid Blyton, The Secret Series.

Iedere zaterdagochtend zendt Pebble TV De Boshut uit, een gezellig gepresenteerd zaterdagochtend programma voor kinderen van 5 tot 11 jaar. De Pebble TV kijkers kunnen dan 60 minuten lang genieten van leuke en interessante onderwerpen, zoals natuur, avontuur en techniek, andere grappige en wetenswaardigheden en natuurlijk van onze bekende en geweldloze tekenfilmseries.

Highlights in augustus


Alfred J. Kwak

Het vriendelijkste en leukste eendje heet Alfred Jodocus Kwak. Hij is grappig,  muzikaal en niet bang om zijn snavel open te doen.  Zelfs als Alfred J. Kwak slaapt is hij toch wakker. Onvermoeibaar waggelt en kwaakt hij zich door allerlei spannende avonturen.Bassie & Adriaan


Beleef bij Pebble TV de knotsgekke, spannende maar ook leerzame avonturen van clown Bassie, die altijd in is voor gekkigheid, en acrobaat Adriaan, die er steeds voor zorgt dat alles weer op zijn pootjes terecht komt. 

Kikker en vriendjes

In de avonturen van Kikker speelt vriendschap een grote rol. Kikker en zijn vriendjes komen tot leven als karakters met echte emoties en ervaringen zoals verliefdheid, angst, verdriet, onzekerheid en geluk. In de verhalen zijn deze thema’s op een natuurlijke, vriendelijke en vrolijke manier met elkaar verweven. Samen met Eend, Rat, Haas en Varkentje laat Kikker kinderen ervaren dat het leven veel leuker is als je het samen met je vriendjes meemaakt!Website


Te ontvangen bij:

Kanaalnummer 16 Kanaalnummer 23
Kanaalnummer 259 Kanaalnummer 207
Kanaalnummer 144 Kanaalnummer 57
Kanaalnummer 191 Kanaalnummer 191
Kanaalnummer 191 Kanaalnummer 32
Kanaalnummer 191 Kanaalnummer 402
Kanaalnummer 515 Kanaalnummer 191
Kanaalnummer 305