Logo
DJAZZ.tv is de eerste en enige televisiezender wereldwijd die zich 24 uur per dag richt op jazz. Het aanbod bestaat uit opnames van jazzconcerten en festivals, documentaires en vintage opnamen van jazzgrootheden. DJAZZ.tv richt zich nadrukkelijk ook op eigen land. Er is samenwerking met een aantal Nederlandse jazzclubs, waar tv-opnamen worden gemaakt.

Highlights in augustus


Festival Season

13 t/m 16 augustus

Het festivalseizoen is in volle gang en dat is iets om bij stil te staan op DJAZZ.tv! Van woensdag 13 t/m zaterdag 16 augustus organiseert DJAZZ.tv haar eigen zomerfestival met de meest bijzondere festivalconcerten. Geniet van onder meer het project Bitches Brew Beyond en hoogtepunten van de beroemde jazzfestivals van Montreux en Montréal. Kijk voor meer info op www.djazz.tv.
 


New York

30 en 31 augustus

Elke laatste zondag van de maand staat bij DJAZZ.tv in het teken van een land of stad. In augustus is het de beurt aan New York en haar rijke muzikale geschiedenis. DJAZZ.tv toont de New Yorkse jazzscene met musici die een belangrijke rol hebben gespeeld in de ontwikkeling van zowel traditionele als moderne jazz: Ella Fitzgerald, Charlie Parker, Duke Ellington en Art Blakey. Kijk voor meer info op www.djazz.tv.


Website


Te ontvangen bij:

Kanaalnummer 89
Kanaalnummer 125
Kanaalnummer 410
Kanaalnummer 245
Kanaalnummer 218
Kanaalnummer 410
Kanaalnummer 614
Kanaalnummer 218
Kanaalnummer 410
Kanaalnummer 362