De nieuwe tv-zender NashvilleTV is begin mei 2016 in Nederland bij lokale distributeurs van start gegaan en komt vanaf begin 2017 internationaal beschikbaar. NashvilleTV is een initiatief van de oprichters van de mondiale tv-zenders BravaHDTV, DJAZZ.tv en FESTIVAL 4K. NashvilleTV richt zich op de liefhebbers van countrymuziek in de breedste zin van het woord en biedt een 24-uurs programmering met non-stop countryclips van het allerhoogste niveau. Van hedendaagse muziek van Luke Bryan, Carrie Underwood, Brad Paisley, Blake Shelton en Garth Brooks tot classic country van Dolly Parton, Johnny Cash, Merle Haggard en Willie Nelson. En dat alles zonder hinderlijke reclameblokken!

Waar te ontvangen?

NashvilleTV wordt op dit moment doorgegeven door Kabelnoord, SKV Veendam, CAI Harderwijk,PLINQ, Kabeltex en InCompanyMedia. Binnenkort volgen meer televisieaanbieders.
Geeft jouw kabelmaatschappij of tv-provider NashvilleTV nog niet door? Neem dan contact met ze op en laat weten dat je NashvilleTV graag zou willen kunnen ontvangen.