Logo
Muziekzender TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips van Nederlandse artiesten. De zender wordt mede vormgegeven door zowel de tv-kijkers als de artiesten. Via de website www.tvoranje.nl kan het publiek bijvoorbeeld haar stem uitbrengen voor het dagelijkse programma Verzoekparade. Verder kunnen artiesten altijd hun clip opsturen. TV Oranje wil een zender zijn voor alle Nederlandse artiesten, dus niet alleen de bekende namen.

Highlights in augustus


Toppers van Oranje

Zaterdag 9 augustus 19.30 uur

Bij TV Oranje kun je elke zaterdag kijken naar het muziekprogramma ‘Toppers van Oranje’, dat maandelijks wordt opgenomen op wisselende locaties in Nederland. Op zaterdag 9 augustus zijn er optredens van Rob Zorn, Corry Konings, Lesley Williams, Anno, Dennie Christian, Alessandro en Roy Donders.


 
TV Oranje Showflitsen

Elke avond 19.00 uur

De verslaggevers van TV Oranje zijn overal in het land aanwezig bij concerten en evenementen om daar achter de schermen korte gesprekken te voeren met Nederlandse artiesten. De meest recente Showflitsen zijn dagelijks te zien bij TV Oranje van 19.00 tot 19.30 uur. Je kunt alle Showflitsen ook bekijken via www.tvoranje.nl.Website


Te ontvangen bij:

Analoog
Kanaalnummer 91

Kanaalnummer 211

Kanaalnummer 360
Kanaalnummer 233
Kanaalnummer 412
Kanaalnummer 229
Kanaalnummer 131
Kanaalnummer 412
Kanaalnummer 617
Kanaalnummer 412
Kanaalnummer 361